Fred Tomlow

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fred Tomlow en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fred Tomlow heeft 14 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn broer Tony Tomlow overleden 9-7-1957 - 16-7-2021 Nanning China

  Mijn broer Tony Tomlow overleden 9-7-1957 - 16-7-2021 Er is niets om je zorgen over te maken. Ongeacht waar het leven jou brengt. Je bent niet alleen. Dat ben je nooit geweest. Drijf soms meer en soms minder. Stop soms en kijk rond. Vlieg soms kwiek van top naar top. Een authentieke reis kan niet worden afgedwongen. Hij ontrolt zich met horten en stoten. Hij zwaait heen en weer. Dat is de enige manier om te leven. (lessen van Lao-Tze)

  Cordi Sacratissimo, 1962

  Onuitwisbare herinneringen heb ik uit dit ene jaar bij Rozenburg nog.

  Onuitwisbare herinneringen heb ik uit dit ene jaar bij Rozenburg nog. Belangrijke periode voor mij geweest. Veel opgetrokken met Rien Hermes. Verder met Jan Schuiling, Adri vd Berg, Rian, Jan Hirsch (dienstweigeraar en oprichter van het kritische leerlingen kollektief).Verkering met Marlie . Voor het eerst druggebruiken.Het trio op Dames III Hesseling, Kraan en Tettelaar(konden zo meedoen in 'one flew') Ik woonde eerst in het Zusterhuis (elke avond tosties bakken) en later op een kamer boven de Ramaerkliniek. Stiekem via de brandtrap dames meesmokkelen op de kamers op Heren III.Kaartje van de Stones van een client overgekocht en een prachtig concert gezien in Ahoy.

  Stichting Rosenburg (Psychi..., 1973

  Democratisering van het onderwijs, ik verzette me tegen het bloembollen rooien in Zeeland, veel oeverloos salon gelul tussen Maoisten, Trotskisten, Stalinisten, Haagse Anarchisten en SP(Piet de Ruiter),CPN en PSP,Kenml ppff!In de pauze blowtje, voetballen

  Democratisering van het onderwijs, ik verzette me tegen het bloembollen rooien in Zeeland, veel oeverloos salon gelul tussen Maoisten, Trotskisten, Stalinisten, Haagse Anarchisten en SP(Piet de Ruiter),CPN en PSP,Kenml ppff!In de pauze blowtje, voetballen, veel gelachen, veel geleerd, maar weinig over het vak als hulpverlener."de groep is geen groep"discussies, studentenwerkweek in het Kruithuis Delft.Vincent vd Kraan die in het NOS-journaal kwam,omdat van hem alle homo's die zich voor politieke doeleinden lieten misbruiken, aan het gas konden Expres de sporttelegraaf op maandag in de kantine lezen, om alle salonsocialisten te narren, veel klaverjassen, de bar in de kelder, de academiefeesten waren heel leuk. Ben benieuwd hoe het is Mirjam Rietbroek, Wim Kroep,Piet de Ruiter en andere jaargenoten. Ben niet afgestudeerd op de HSA,pas in 2000 in Leiden.It's never too late.

  Haagse Sociale Academie, 1974