Fred Schoorstra

Kent 12 personen

DIVORCED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fred Schoorstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fred Schoorstra heeft 15 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Ruyter, Houben, De Boer, Versteeg, Stapersma, Steen, Verkerk etc.

  De Ruyter, Houben, De Boer, Versteeg, Stapersma, Steen, Verkerk etc. Klasgenoten: Peter de Gast, Eddie de Vries, Dick IJselstein (?), de blowende Verkerk (?Jimmy Hendrix), Ronald Habing. Frans d'Olyslager (SLTO ?), Jan Pokorsksi, Dick Hoedt, Jan de Haak (Kreidler) en en. Ik heb nog ergens de klassefoto welke geplaatst wordt.

  2e Chr Techn school Patrimo..., 1969

  We zijn aardig compleet aan het raken.

  We zijn aardig compleet aan het raken. Op 9 okt '** willen we samen een slokje halen en bijkletsen. Het gaat goed met de groep. Mr. Haak, Mr. de Graaff Waanzinnig gezellige klas. Helaas de reunie moeten missen. Ik kan mij een aantal namen uit de klas goed herinneren en ben echt benieuwd hoe het gaat met iedereen. Klasgenoten waren o.a. Jaap v.d. Broek. Jeffrey Loa, Ruby Valkenberg, Willem Kolk, Ronald van Wier (bleu band reclame), Jeffrey Loa, Peter Freilink (ofzo, broer van Tineke), Ingrid Heeneman. Sorry als jouw naam er niet bij staat. Persoonlijk vond ik het tekenen, handenarbeid en opstel schrijven het leukste. Ook de Kerstuitvoering "Ahmael en de 3 Koningen" een fantaschtische show in "De Opvang" kerk. Weet je nog. Mijn zus Hennie, broer Sip(ke) en zus Jelleke (Jelkje) zaten ook op deze school. Wij verschillen onderling 2 jaar, ik ben de jongste (14-7-1957). Na de lagere school en de LTS ben ik als vrijwilliger het leger ingegaan. Op 16 jarige leeftijd voor de tijd van 6 jaar. Van juli '73 tot juli '79. In die tijd heb ik mijn (ex) vrouw leren kennen en heb bij haar twee prachtige dochters. Angela (1980) en Sharon (1984). Vervolgens ben ik in 1979 bij het GVB gaan werken als buschauffeur. Vanaf 1986 als sportinstructeur/garagecontrleur in Garage West aan de Jan Tooropstraat. In 1982 ben ik samen met Ronald van Teeffelen een sportschool begonnen. Body Gym West, onder D. v.d. Broek aan het Osdorpplein. In 1990 ben ik in de apotheek van het Slotervaart gaan werken. Na 10 maanden kwam ik er achter dat ik buiten hoorde en niet tussen 4 muren. Via de reserve politie stapte ik over naar de reguliere opleiding. Dit had een lange wachttijd, maar dat had ik er voor over. Tijdens de opleiding werd uit een (ex)relatie mijn zoontje Claudio (1996) geboren. Een kanjer van een gozer. In 1996 ben ik van de politieschool gekomen. Sedert die tijd ben ik werkzaam als verkeersspecialist aan het Surinameplein te Amsterdam. Ik woon in de Aker 5/6, waar ik mijn koophuisje ingericht heb. Ik woon daar met mijn (stief)zoontje van 9 jaar.

  Prof. Dr. H. Kraemerschool, 1963

  ?