Fred Nesse

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fred Nesse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Fred Nesse heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik weet hier niet veel meer van.

  Ik weet hier niet veel meer van..... Juffrouw Konijnenburg? Ik denk dat ze zo heette. Ik heb een foto geplaatst die op deze school gemaakt is.

  2009, Fred Nesse

  Ik zag de naam Kees de Jager op deze site.

  Ik zag de naam Kees de Jager op deze site. Toen ging er een belletje rinkelen. Namen uit deze periode zeggen mij niet veel meer, maar na graafwerk vond ik er nog een paar: Klaas Fokkema, een tweeling (Ruhl???), Kees Rorijs. Ja ik ben hier slecht in, maar vind het wel leuk om in het verleden te spitten.

  2004, Fred Nesse

  Nu ik de namen terug lees komen de herinneringen weer beetje bij beetje boven.

  Nu ik de namen terug lees komen de herinneringen weer beetje bij beetje boven. Best veel lol gehad op deze school. Met Jan Reijnders en Hans Buitendijk o.a. Verkering gehad met Vera en iedere dag de Dug-Out in voor koffie of wat anders. Verder met Joost in de doka om foto's te ontwikkelen. Verdere namen die mij nog wel wat zeggen: Toni van de Pol, Patrick Engels, Rudie Voeten, Ellen Meuwsen, Paul van Gastel, Ad Bastiaanse en natuurlijk Vera. Weten jullie nog meer? email************

  2004, Fred Nesse
  ?