Fred Monster

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fred Monster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Fred Monster heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leuke tijd gehad met de Hardro...

  Leuke tijd gehad met de Hardrockers: Harry Jeurissen, Peter Smid, Marcel Maaskant, André Plomp, Ruud van Swieten en Aart-Jan de Koning... o ja, en Eric Odijk, natuurlijk. Sommige van die gasten zie ik nog steeds regelmatig. Heb hier later, toen ik de lerarenopleiding volgde, nog stage gelopen. Grappigste dat ik toen meemaakte was een boze Escher, die mijn tas van m'n fiets rukte, toen ik deze in de lerarenfietsenstalling plaatste. "Die kun je ophalen bij Nijman!", beet ze me toe. Ik gaf aan dat ik stage liep, waarop zij antwoordde: "O, ik dacht dat u zo'n ellendige leerling was..." en mij m'n tas weer terug gaf. Sommige mensen hebben echt plezier in hun werk, dat blijkt maar weer ;-)

  2003, Fred Monster

  Ik deed hier Duits en Engels. ...

  Ik deed hier Duits en Engels. Duits was toch wel mijn favoriete vak. Fijne leraren gehad: Hans Rombouts en Rob Engele(n?) zijn de twee die me het meest zijn bijgebleven. De week in de DDR (toen nog achter de muur) vond ik indrukwekkend, net als de hoeveelheden drank die ik toen naar binnenwerkte om geen honger te hoeven lijden. God, wat was dat eten smerig! Herinnert iemand zich de 'Tote Oma' nog? :-) Uiteindelijk bleek ik toch niet voor leraar in de wieg gelegd en ben ik gaan werken. Goede keuze geweest, vind ik nog steeds. Maar wel een geweldige tijd gehad. Van de studenten zie ik Jaap Antoni en Ingrid Vogelzang nog steeds.

  2003, Fred Monster

  Favoriete herinneringen? Mwah,...

  Favoriete herinneringen? Mwah, niet zo heel veel. Ik kwam uit Rotterdam en was altijd een beetje een buitenbeentje. Er waren momenten dat ik het goed met sommigen kon vinden (Gert-Jan Terlouw, Fred Teeuw, Patrick van den Anker, Leen de Deugd, Hans Buitenhek) maar zeker niet altijd. Ik ging liever met de kids van De Bolder om. Bij meester De Cloe, ben ik, samen met Patrick van den Anker, eens een nacht wezen logeren. Moet je nou eens proberen, als leerkracht :-) De opmerking van Elbers dat ik maar naar de LTS moest, terwijl ik nog geen spijker recht in de muur kan slaan, is tegelijkertijd triest en leuk. Develstein leek hem toch te hoog gegrepen. Dat ik zonder veel uit te voeren m'n HAVO diploma gehaald heb, zegt iets over zijn - toenmalige (?) - kwaliteiten.

  2003, Fred Monster
  ?