Fred Leipoldt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fred Leipoldt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Fred Leipoldt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Basketball met o.

  Basketball met o.a. Rene Verfaille, Henk Schulte, Peter en Vasco Tilon. Ongedwongen sfeer. Rene Koningferander. Priscilla Geurts. Klaverjassen in de pauze. Ski-vakantie. Fred Rijnders en mevr. Brandenburg....Natuurlijk wiskunde met Van de Zee en Van de Bergh! Onvergetelijk!

  2003, Fred Leipoldt

  Tussen de middag het Vondelpark in.

  Tussen de middag het Vondelpark in. Of je nou ging voetballen of je had 'verkering'. Terwijl je in de klas zat, kon je mooi kijken naar de Eekhoorns. Tja, die maakten kennelijk meer indruk dan de leraren...Hoewel een Nandoe valt natuurlijk niet weg te cijferen. Kuyt was er ook een die de aandacht kon houden. Schoolreisje naar Koblenz, met de rugzak over de bergen van hut naar hut in Oostenrijk, ja dat waren nog eens tijden! Basketballen tussen de pauze. Jaarlijkse voetbal en basketball toernooien. Dat was altijd leuk.

  2003, Fred Leipoldt

  Fijn dat een ieder veel namen noemt, daardoor herinner ik me zo ook weer.

  Fijn dat een ieder veel namen noemt, daardoor herinner ik me zo ook weer. Mabel, Annemarie, Ans, Peggie, Lidia, Mirjam, Katelein, Irene, Dennis, Dikkie, Egbert, Erik, Andre, Kees enz. Leuk jullie hier weer tegen te komen!

  2003, Fred Leipoldt
  ?