Fred Kroes

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fred Kroes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Fred Kroes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat op deze school samen met mijn broer Rob Derksen ( onze namen zijn juister Kroes, maar op school werden onze achternamen Derksen aangehouden, omdat mijn broers en zuster ook deze achternaam hebben.

  Ik zat op deze school samen met mijn broer Rob Derksen ( onze namen zijn juister Kroes, maar op school werden onze achternamen Derksen aangehouden, omdat mijn broers en zuster ook deze achternaam hebben. Wel is het leuk te zien dat ik Rob genoemd wordt en andersom. Ik herken veel oud klasgenoten.

  2007, Fred Kroes

  Freddie Kroes ( op school Derksen genoemd ) ben samen met mijn tweelingbroer op deze school geweest.

  Freddie Kroes ( op school Derksen genoemd ) ben samen met mijn tweelingbroer op deze school geweest. Leuk te ervaren dat ik veel van deze gezichten nu nog herken van vroeger. Ik ben destijds uit Het Broek verhuisd naar Arnhem Zuid, hierdoor heb ik ook geen mede klasgenootjes ontmoet. Bedankt voor de foto die op schoolbank staat, erg leuk.

  2007, Fred Kroes

  ben benieuwd of ik nog bekende oud leerlingen herken Ik heb samen met mijn tweeling broer Rob Kroes voor 1 jaar (brugklas) op school gezeten.

  ben benieuwd of ik nog bekende oud leerlingen herken Ik heb samen met mijn tweeling broer Rob Kroes voor 1 jaar (brugklas) op school gezeten. Ik weet op dit moment geen namen van medeleerlingen, omdat ik slechts 1 jaar op deze school geweest ben.

  2007, Fred Kroes
  ?