Fred Kerkkamp

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fred Kerkkamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fred Kerkkamp heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten. Hij lag schitterend aan de kust vlak bij het vliegveld Mokmer. Elke ochtend reed de schoolbus vanaf de Ridge naar school en vroeg in de middag weer terug.

  Europeesche Lagere School, 1959

  Tussentijds 3 jaar naar Ned.

  Tussentijds 3 jaar naar Ned. Nw Guinea geweest. Ijskoud schoolzwemmen voor schooltijd in onverwarmd zwembad. Ja , toen waren de schepen nog van hout en de mannen van staal..... Mijn eerste liefde was Ineke van Duinen. Ik heb les gehad van Juf Halbertsma, Juf Wiersma ("Juf Pinnig"), Meester Laar, Meester vd Weerd, Meester vd Zee. Klasgenoten: Jessie Pit, Joop Slager, Albert Pit, Almar Heite, Freek van Raay, Henk Moes, Gerard Buisman, Ernst van der Sloot, HugoJan van Woerden en Ineke van Duin(en?), Jacques Ekkels, Gérard Dingemans Wierts, Hermien Boer, Jane Mastenbroek, Gerard Buisman.....

  B, 1958

  Na een blauwe maandag (twee jaar) de HBS geprobeerd te hebben, bleek de ULO-B een betere optie.

  Na een blauwe maandag (twee jaar) de HBS geprobeerd te hebben, bleek de ULO-B een betere optie. Van de Noordersingel naar de Lijsterbesstraat. Spannend was het in de pauze wisselen van de sigarenpeuken van Spoon en Vogel. John (Sjonnie) Ebink op z'n Solex was de trendbreker op school. Jan van Beek maakte me steeds aan het lachen en ik kreeg dus op m'n kop. Verdere namen van mijn klasgenoten: Klaas Groenink, Harm Maat, Gerrit Prins, Jan Brons, Hermien Boer, Jella Limburg (mijn zus Sonja is getrouwd met Jella's broertje Ger), Gea Nederveen, Peter Scholten ( 2x. Eén Peter is destijds verongelukt op Kerkbuurt), Willie de Jonge, Peter Quant, Alie Houwer, Alie Houwer (inderdaad 2x), Almar Heite natuurlijk, Klarie ten Lande. De fietsschoolreis naar Denekamp was een wereldreis. De schoolreis naar Vlieland was een groot avontuur, vooral omdat de meisjes uit Drachten ook wel erg leuk waren. Les kreeg ik o.a. van Overmars ("Goofy"), Tiel ("Flipje"), Joppe Bruins, Duiven en Spoon (Beide hardhorend), "Pietje" Vogel en Sipma. Natuurlijk ook van Jan Hoeve, K.D. Prins en revolutionair De Vries. De school werd gerund door Van Heiningen. Mijn makkers waren Cor de Bruin (nu mijn zwager), Almar Heite en Jan Marinus. Mijn beste schoolmaatje werd natuurlijk Corry Soetebier. Zij is sinds 1978 mijn vrouw.

  Rijksscholengemeenschap Jan..., 1965