Fred Hermans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fred Hermans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fred Hermans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de brugklas HAVO/VWO te hebben gedaan op het Simon Stevin college, bleek dat huiswerk niet voor mij is weggelegd.

  Na de brugklas HAVO/VWO te hebben gedaan op het Simon Stevin college, bleek dat huiswerk niet voor mij is weggelegd. Deze trend heb ik trouwens ook nog op de Jan Campert MAVO voortgezet. Midden in het brugjaar, seizoen 72/73, ben ik op deze school gekomen. Seizoen 73/74 een nieuw brugjaar. De leraar welke mij het meest is bijgebleven is de heer Boedjang, hoop dat ik zijn naam goed spel, welke meerdere malen verhalen vertelde uit de periode Suriname waar hij rechercheur is geweest. Het leukste verhaal wat ik mij herinner is de sportdag, waarbij de heer Bosma 1 1/2 uit en 2 1/2 wijd aangaf met zijn handen. Ook herinner ik me nog, dat ik de bril van de gymleraar, overigens zonder opzet, kapot trapte. Ik ben er nog voor verzekerd, dus ik verwacht binnenkort wel de claim. het beste maatje die ik had was Peter Zwarts, Peet als je dit leest reageer dan eens. Meen mij te herinneren dat hij zelfs nog met Astrid, welke ook op deze school zat, is getrouwd. weet wel dat je als gangmaker van de klas niet de beste resultaten behaalt, maar heb toch een zeer leuke tijd op deze school gehad. Ben nu inmiddels al weer 14 jaar getrouwd en heb een zoon van 13 en een dochter van 9. Ben werkzaam als financieel adviseur in mijn eigen bedrijf in Naaldwijk. Ben tegenwoordig woonachtig in Zoetermeer.

  Jan Campert Mavo, 1973

  ben in 1966 op deze school, volgens mij de Jan van Goyenschool, gekomen bij juffrouw Zoet 1e en 2e klas.

  ben in 1966 op deze school, volgens mij de Jan van Goyenschool, gekomen bij juffrouw Zoet 1e en 2e klas. 3e en 4e klas meester Anemaat en 5e en 6e klas was een warboel, omdat de juf, ben haar naam vergeten ziek werd en wij telkens invallers hadden. de hoofdmeesters waren eerst de heer Lindeboom, daarna de heer Vogel en toen, na de fusie met de van Ostadeschool, de heer de Jong. leerlingen uit mijn klas waren Henk Tetteroo, Nico van Es, John van Haren, Marjolein Marjee, Jolanda de Nenie, Anita Huntink, Ninette...., Petra Bakx, Nancy Vilier(s), Frans.....John van Kester(en), John Vroomans, Fred Krul, Checkie een chinese jongen, en vast nog wel meer, maar deze weet ik nu ff niet. de projectjes, als je dat vergelijkt met wat mijn kinderen nu doen, vond ik het leukst. Zoals een dorp van papier wat we eens gemaakt hebben. Ook het kamp in de 6e klas kan ik me nog goed herinneren. Ben nu, gelukkig, getrouwd en heb een zoon van 13 en een dochter van 9.

  Van Ostadeschool, 1966

  ?