Bekijk het volledige profiel van Fred dewit en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Fred dewit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb op deze school een basi...

Ik heb op deze school een basis opleiding gevolgd Thechniek, waaronder werken met metaal, hout bewerking,auto thechniek, metselen en schilderen. Veel kan ik me niet meer herinderen het was kort maar hevig. Ik was veel te vinden in de kantine achter de bar. In de pauze gaf ik altijd de melk uit aan iedereen. ( soms met een roze koek). Alleen die ene leraar met dat tekenen op 1 hoog die is me bij gebleven. " vreemde vogel"

2004, Fred dewit

Ik heb daar een opleiding gevo...

Ik heb daar een opleiding gevolgd voor loodgieter, het was een tijd waarin geweld op school heel normaal werd. Diverse leraren werden toen al lastig gevallen en soms geslagen. Het was een school waar je moest overleven, het recht van de sterkste gelde daar. We zaten meer bij de directeur en op de gang dan in de klas. Maar er waren ook leuke momenten waar wij met onze " gekke" natuurkunde leraar weer uit ons dak gingen. En natuurlijk Engels van juffrouw Keselaar " een leuk ding" En dan die " Rooie" van het loodgieten Eerman ik heb er eigenlijk niets van loodgieten geleerd maar we hebben soms gelachen en dat is wat ik me ervan kan herinneren. Hans Leerman samen in de tram naar huis is mij ook bij gebleven.

2004, Fred dewit

Het was een zware tijd voor mi...

Het was een zware tijd voor mij, er werd veel gepest in de klas, diverse kinderen hadden het erg zwaar om een leuke tijd te hebben op school. De school was toen nog in de kareldoormanstraat tot aan de gerard callenburgstraat. Leraar op school Huib Frieser, Theo Olthuis, Fred Tichelaar, juffrouw Hendrix-Ross mevrouw Hall en niet te vergeten mevrouw Elly Oudmaaier ( nu net met pensioen)

2004, Fred dewit
?