Fred Bruijn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fred Bruijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fred Bruijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  "Ol Sureppin" oftewel: Lo Nipperus, heerlijke leraar die er goed de wind onder had, maar het ook gezellig maakte.

  "Ol Sureppin" oftewel: Lo Nipperus, heerlijke leraar die er goed de wind onder had, maar het ook gezellig maakte. De schoolreis op Schiermonnikoog. Nog de KNZHRM zien uittrekken. Spannend! De barakken daar. De musical in de schouwburg waar ik "Willem o Dillem" mocht zijn met de medewerkers Ed en Ted. Met Aldert van Buuren als meneer van Dalen met het beroemde zwarte koffertje met....??? Gitaarspel van Helma.... Schitterende tijd gehad.

  Dalton Ripperdaborg, 1975

  De "jammerkast", de schoolliedjes, de boom, het knikkeren, ZEKER: Meester Lenting, de geschiedenislessen met dia's, HET VOORLEZEN uit "Kruimeltje" en "Okke Tannema", vrij tekenen.

  De "jammerkast", de schoolliedjes, de boom, het knikkeren, ZEKER: Meester Lenting, de geschiedenislessen met dia's, HET VOORLEZEN uit "Kruimeltje" en "Okke Tannema", vrij tekenen.

  Openbare School Weiwerd, 1975

  De uiterst aardige directeur (naam kwijt), maar wist ook te staan voor recht.

  De uiterst aardige directeur (naam kwijt), maar wist ook te staan voor recht. Was ooit een gevecht tussen 2 gozers in de hal - fietsketting enzo... Hij wist de ketting te pakken en stond toen zélf tegenover de uitlokker. Later was die jongen geschorst. Dhr.Blauw en de wisk & nat/mech -leraar: hele toffe leraren. "De rode haan" - André Haan, ALTIJD met vuur bezig. Leraar handvaardigheid - ik denk vlak voor zijn pensioen - wist zich geen raad en stond te trillen op zijn benen toen André zijn handen eens in de blanke lak had gedoopt en die vervolgens in de fik had laten zetten. "Meneer, meneer!" Lachen!!!

  ir. T. J. Bronsschool, 1977

  ?