Frea Janssens

Kent 3 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frea Janssens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Frea Janssens heeft 5 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat bij Hanneke Oudshoren in de klas, weet niet veel meer van die tijd.

  Ik zat bij Hanneke Oudshoren in de klas, weet niet veel meer van die tijd.

  2002, Frea Janssens

  In mijn tijd was het de 'Heuvelaanschool' ik weet nog dat ik iedere dag met mijn vriendjes Sjaakie Nikolaas? en Jan-Willem? naar school liep, zij woonden bij mij in de Billitonlaan.

  In mijn tijd was het de 'Heuvelaanschool' ik weet nog dat ik iedere dag met mijn vriendjes Sjaakie Nikolaas? en Jan-Willem? naar school liep, zij woonden bij mij in de Billitonlaan. Ik was hier 4 jaar.

  2002, Frea Janssens

  Leuke leerkrachten zoals meneer Krokké, Maiohollo, Klaprood en vd Heiden die in het speelkwartier over het schoolplein wandelden om de voetballen de jongens en de hinkelende meisjes in de gaten te houden en dan de juffen, Kort, vd Meulen en Giljamsen,leuk

  Leuke leerkrachten zoals meneer Krokké, Maiohollo, Klaprood en vd Heiden die in het speelkwartier over het schoolplein wandelden om de voetballen de jongens en de hinkelende meisjes in de gaten te houden en dan de juffen, Kort, vd Meulen en Giljamsen,leuke herinnering! Zij hebben in mijn poesie boek geschreven, die ik nu nog heb! Ook klasgenootjes, Beppie vd Schaaf, Gerry Groothedde, Mia Nijdeken, Agnes Splunder en Belia Demmers en Rita Overweg hebben er in geschreven. En dan de jongensnamen zoals, Fransje Vermeulen, Joopie Snoek, Fransje Elieg, Jantje Kroon en Jantje Ram die laatste twee waren de boefjes van de school. Maar ik kijk er met plezier op terug!!!

  2002, Frea Janssens
  ?