Frauke Wieringa

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frauke Wieringa en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frauke Wieringa heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1997 begonnen met deze opleiding, en in 1 jaar mijn 'P' gehaald.

  In 1997 begonnen met deze opleiding, en in 1 jaar mijn 'P' gehaald. Helaas werd het ons het beloofde syllabi pakket door de neus geboord en kregen we het het gele "p-petje" als alternatief. Verder is mij nog bij gebleven het intro kamp en het HOPPEN. In 2002 (iets vertraagd)afgestudeerd. Toch is de basis voor het facilitaire gevoel daar ontstaan en heb ik al een paar jaar een leuke baan bij het Facilitair Bedrijf bij de Rabobank Den Haag!

  Haagse Hogeschool - sector ..., 1997

  Ik kwam in groep 5 pas op de Willinkschool en de kleine klassen is mij bijgebleven.

  Ik kwam in groep 5 pas op de Willinkschool en de kleine klassen is mij bijgebleven. De lessen van meester Kuitert en meester Albert. De verstopspelletjes in de pauze in het bejaardencomplex en niet te vergeten de altijd vervelende jongens die er een sport van maakte het leven van een meisje zuur te maken! (zijn jullie al veranderd???)

  Willinkschool, 1988

  4 havo klas (wiskunde B klas).

  4 havo klas (wiskunde B klas). Leuke, gezellige klas, met een leuk kamp in de "Vogezen"! Jammergenoeg was wiskunde B niet kijn sterkste kant en moest ik 4 havo nog een keer doen! Niet te vergeten de fietstochten met dorpgenoot Annet!!

  1e Christelijk Lyceum, 1992

  ?