Frans Witkamp

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frans Witkamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Frans Witkamp heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De school staat ook op deze si...

  De school staat ook op deze site vermeld als Mathernesser HBS, gevestigd aan de Rauenhoffstraat. Voor 1958 (jaartal mij niet bekend) was deze school reeds verhuisd naar de 's-Gravendijkwal. Directie: Dijkstra (scheve mond vanwege de hangende peuk), later Koedood (gaf les in natuurkunde). Nederlands: Scheffer-Kristallijn en De Bruin. Engels: Burger en Lapidaire. Frans: van Dijk (le vaisseau met zielsnijdende è-klank). Duits: Elenbaas en Schumacher. Frans: de Bruin-Radier. Gym: Schipper. Aardrijkskunde: Brouwer. Naston organiseerde schoolavondjes.

  2003, Frans Witkamp

  De school staat ook op deze si...

  De school staat ook op deze site vermeld als Mathenesser HBS, gevestigd aan de 's-Gravendijkwal. Voor 1958 (jaartal mij niet bekend) was deze school reeds verhuisd naar de 's-Gravendijkwal. Directie: Dijkstra (scheve mond vanwege de hangende peuk), later Koedood (gaf les in natuurkunde). Nederlands: Scheffer-Kristallijn en De Bruin. Engels: Burger en Lapidaire. Frans: van Dijk (le vaisseau met zielsnijdende è-klank). Duits: Elenbaas en Schumacher. Frans: de Bruin-Radier. Gym: Schipper. Aardrijkskunde: Brouwer. Naston organiseerde schoolavondjes.

  2003, Frans Witkamp

  2de klas: mevr. Dijksman 4de ...

  2de klas: mevr. Dijksman 4de klas: dhr. Bokhoven (of Boshoven?) 5de klas: mevr. Wols van der Wel hoofd school: mevr. Razenberg Op de speelplaats groeiden/bloeiden inderdaad aan de rand zonnebloemen.

  2002, Frans Witkamp
  ?