Frans Vroomans

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frans Vroomans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Frans Vroomans heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een tekst op een rapport in de eerste klas voor 'netheid': fransje heeft een vlek gemaakt in zijn nieuwe rekenboek!' aldus mej.

  Een tekst op een rapport in de eerste klas voor 'netheid': fransje heeft een vlek gemaakt in zijn nieuwe rekenboek!' aldus mej. Mulder (het goeie mens!)

  Petrus Canisius jongensschool , 1950

  Markante leraren vond ik: frater Gerlach (directeur), Frater (spuugkanon)Methodius, dhr.

  Markante leraren vond ik: frater Gerlach (directeur), Frater (spuugkanon)Methodius, dhr. Greefhorst en tekenleraar Stuiver(s?). Was lid van 'The Blitzers' oftewel de schoolband. Leuke tijd gehad. Spannend ook door de verhuizingen naar andere gebouwen tot we een eigen school kregen.

  Dr. Ariens Mavo / Mulo, 1957

  Zat bij meneer v.

  Zat bij meneer v.d. Kolk in de 5e en bij mijn oom Nico (pukkel!) in de 7e klas. Bij wijze van experiment een klas overgeslagen zoals dat toen heette. (Was gewoon een zesde klas maar met leerlingen die waarschijnlijk niet naar de ambachtsschool hoefden. Een discriminatie die gelukkig nu niet meer geaccepteerd zou worden.

  St. Gerardus Majella (G.L.O.), 1955

  ?