Frans Visser

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frans Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frans Visser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb op deze school de 5e en de 6e klas doorlopen.

  Heb op deze school de 5e en de 6e klas doorlopen. Schoolhoofd en leraar in de 6e was Dhr Jansen. Hij had altijd dorst dacht ik...... tot ik eens in zijn kantoor in een kastje keek. Wat ik me van die school ook herinner was de school melk. Die was in de winter altijd bevroren omdat de melkboer het altijd heel vroeg bracht en buiten neer zette. Deze shool was tegenover de nonnetjes waar ik als kleuter had gezeten. Bij de nonnetjes school was een hele grote eikeboom op de speelplaats. Achter de St. Jozefschool was een bouwval en waar nu het museum in is gevestigd zat vroeger Artischock.

  St. Jozefschool, 1966

  Ja was een leuke tijd.

  Ja was een leuke tijd. 1e klas juf Van Hattem, 2e klas juf Bouw (of zo) 3e klas Van Elmpt (vogelnestje) em t op vrijdagmiddag zijn vioolspel en in de 4e Kerkhof maar die ging weg of zo en och arme wij Van Elmpt verhuisde mee naar de 4e. De 5e en de 6e mocht ik niet afmaken want alleen de besten mochten vandaaruit naar de Mulo dus ik werd met meerdere (dat scheelt) verbannen naar St Jozef met in de 6e drinkebroer Jansen.

  bonifacius, 1961

  Dit was de LTS van Soest.

  Dit was de LTS van Soest. Ik herinner me Ron Vugts nog goed. Ben samen met hem in Amersfoort gaan werken bij Garage Van Keulen. Ja ook Dhr Visser leraar nederlands met zijn enorme grote neus ken ik nog wel. Ook directeur Koudijs zie ik nog zo voor me. Voor de onderdirecteur (een naam met een H) hebben we in de autoklas nog een Ford Mustang helemaal opgeknapt. Gog wat schiet je veel te binnen zeg als je aan die tijd terug denkt.

  scholengemeenschap Eemland, 1970

  ?