frans van schaik

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van frans van schaik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  frans van schaik heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hoi, zelfde verhaaltje als voor de zeister scholengemeenschap: Lang heb ik hier niet doorgebracht.

  hoi, zelfde verhaaltje als voor de zeister scholengemeenschap: Lang heb ik hier niet doorgebracht. de vrijheid die het IVO-Mavo systeem mij verschafte werd ommiddelijk om gezet in daadwerkelijk niets doen. Hey Mark Timmer, bedankt dat je een klassenfoto hebt geplaatst van zowel mijn tijd als later. Vooral leuk te zien hoe de jullie door de pubertijd heen worstelde na mijn vertrek van deze school. Kan iemand nog het punteren op giethoorn en het kamperen op texel herrineren? Wat een tegenwind hadden we daar en ook het nachtelijke uitstapje zonder de leerkrachten naar o.a. het kerkhof was op Texel toch wel het hoogte punt. Ik zie uit verschillende opmerkingen dat ook na '75 door sommige van ons de smaak naar het uitgaansleven verder ontwikkeld is. Way to go! Weet iemand nog iets te vertellen over Karin Rensen? Zij genoot toen toch wel wat speciale aandacht..;-)drop me a line. Frans_vanschaik gevolgd door het bekende apenstaartje en dan joho maar dan in het engels.Kom met een c en laat eens wat horen. Ciao!

  Zeister IVO Mavo, 1973

  Lang heb ik hier niet doorgebracht tot '75 De vrijheid die het IVO-Mavo systeem mij verschafte werd ommiddelijk om gezet in daadwerkelijk niets doen.

  Lang heb ik hier niet doorgebracht tot '75 De vrijheid die het IVO-Mavo systeem mij verschafte werd ommiddelijk om gezet in daadwerkelijk niets doen. Hey Mark Timmer, bedankt dat je een klassenfoto hebt geplaatst van zowel mijn tijd als later. Vooral leuk te zien hoe de jullie door de pubertijd heen worstelde na mijn vertrek van deze school. Kan iemand nog het punteren op giethoorn en het kamperen op texel herrineren? Wat een tegenwind hadden we daar en ook het nachtelijke uitstapje zonder de leerkrachten naar o.a. het kerkhof was op Texel toch wel het hoogte punt. Ik zie uit verschillende opmerkingen dat ook na '75 door sommige van ons de smaak naar het uitgaansleven verder ontwikkeld is. Way to go! Weet iemand nog iets te vertellen over Karin Rensen? Zij genoot toen toch wel wat speciale aandacht..;-)drop me a line. ********en laat eens wat horen. Ciao!

  Zeister Schoolvereeniging (..., 1973

  geweldige sfeer lekker contact met de leerkrachten henk dorresteyn, willem geuzebroek, theo stouten, en de leraar ned/duits wiens naam ik ben vergeten vanwege die enorme draai om m'n oren.

  geweldige sfeer lekker contact met de leerkrachten henk dorresteyn, willem geuzebroek, theo stouten, en de leraar ned/duits wiens naam ik ben vergeten vanwege die enorme draai om m'n oren. Tja dat kon toen nog. Goeie oude tijd. Greetz!!

  Medisch Centrum Berg en Bos..., 1975

  ?