Bekijk het volledige profiel van Frans van den Heuvel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Frans van den Heuvel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Geweldige tijd gehad. De ideal...

Geweldige tijd gehad. De ideale ontmoetingsplaats om meisjes te leren kennen. Omdat er niet zoveel jongens op dansles zaten, waren de jongens die een beetje goed konden dansen enorm populair. Je werd dan ook altijd veel gevraagd. Veel herinneringen aan mijn goede vriend Andre Schalken. Na de dansles begonnen wij dan een beetje voorzichtig uit te gaan en de eerste passen op het liefdespad werden toen gezet. Een onbezorgde tijd.

2005, Frans van den Heuvel

Veel herinneringen. Pietje de ...

Veel herinneringen. Pietje de Molecule, Thijssen, Ketelaars die het otestel van Kipp liet ontlpoffen tijdens de scheikundeles. Pijpers. Baeten, die volgens mij vanalles gaf. van Belle, Korthout en niet te vergeten van Warmerdam.

2004, Frans van den Heuvel

Leuke school alleen voor jonge...

Leuke school alleen voor jongens in die tijd. Eerste klas: mevr. Span. Tweede klas: Jufr Seebrechts. Derde klas: dhr van Belle. Vierde klas: dhr van Gageldonk. Vijfde klas: dhr Koolen en zesde klas: dhr Smits.

2004, Frans van den Heuvel
?