Bekijk het volledige profiel van Frans smeenk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 5

Frans smeenk heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

De 5e klas de heer Hazelzet en...

De 5e klas de heer Hazelzet en de 6e klas de heer Bregten (?) Ik kwam van een redelijk vrije school in Voorburg. Het strenge en geregelde regime van deze jongensschool stond mij totaal niet aan. Ik was dan ook blij dat ik na 2 jaar deze school achter mij kon laten. Wat mij nog levendig bijstaat waren de repetities voor de opvoering voor een eindfeest,waarbij we een door dhr. Hazelzet bewerkte uitvoering van "Land of hope and Glory" moesten zingen. De nachtegalen vooraan de bromberen (waaronder ik) achteraan. De wekelijkse repetities voor de kerkgezangen onder leiding van de heer van Veen op het mobiele orgel en een kapelaan van de St. Lidwina waren voor mij een bron van vermaak (en ergenis voor hen!).

2004, Frans smeenk

De directeur van het avondcoll...

De directeur van het avondcollege Noctua in die tijd (1979-1981) was de heer Verschoor. Van de examenuitreiking op 3-7-81 en het daaropvolgende feest heb ik nog foto's. Enkele klasgenoten: Letty Breuring, Fred Ferraro, Glen Wiersma, mw. j. van der Meulen, mw. D. Groot-Harteveld, mw. Th klunen-de Leeuw, mw. A. van Leent, F. Ros en mw. A. Le Ruche.

2004, Frans smeenk

Na Mbo AP/PB, HBO P&A gedaan. ...

Na Mbo AP/PB, HBO P&A gedaan. Prima studietijd, Ik zie nog af en toe studiegenoten. Ik heb goede herinneringen aan de lessen Van Cees van Eschbroek en support van Rob Huussen.

2004, Frans smeenk
?