Frans Lalieu

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frans Lalieu en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Frans Lalieu heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Leuke maar ook spannende tijd.

  Leuke maar ook spannende tijd. Voor de eerste keer op kamers. Leven in een grote stad. Veel uitgaan. Jezelf leren ontdekken. Volwassen worden. Ben gestopt met de opleiding omdat ik een verkeerde beroepskeuze had gemaakt. HBO-Jeugdwelzijnswerk was uiteindelijk niet echt mijn ding. Vervolgens heb ik middels avondstudies mijn diploma's gehaald.

  2008, Frans Lalieu

  Voor de eerste keer een gemengde klas.

  Voor de eerste keer een gemengde klas. Spannend al die meisjes! Ansfried was een echte "dorpsmavo", een beetje saai, er gebeurde niet echt veel. Met een beetje kattekwaad hielden we leven in de brouwerij. Ik heb goede en warme herinneringen overgehouden aan deze periode. Over het algemeen toch een leuke tijd gehad. Wie kent nog "De Bear", "Greens" en "Yochems".

  2008, Frans Lalieu

  Zou nog eens graag willen nakletsen met oud klasgenoten over deze periode.

  Zou nog eens graag willen nakletsen met oud klasgenoten over deze periode. Ben namelijk veel vergeten. Natuurlijk zijn er ook veel herinneringen bijgebleven. Ik weet nog goed wie mijn belangrijkste vriendjes waren: Hans Corstjens en Marco van Wijk. We speelden altijd op het grote plein en na schooltijd trokken we met een grote groep door het oude centrum van Thorn dat toen nog veel oude leegstaande huizen had (Bogenstraat). In deze huizen gingen we na schooltijd vaak spelen. Ook de oude gemeentelijke opslagplaats bij de kerk was een gewilde speelplek. Zeker met carnaval. Heel Thorn kwam hier toen "oorlog voeren" (cowboys & indianen).

  2008, Frans Lalieu
  ?