frans gerritse

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van frans gerritse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  frans gerritse heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb ook nog op de oude school achter het politie bureau gezeten daarna naar de Kuipersdijk verhuist en de electro opleiding gedaan.

  Heb ook nog op de oude school achter het politie bureau gezeten daarna naar de Kuipersdijk verhuist en de electro opleiding gedaan.Zat in klas 1E 2MC 3E en 4E Wie van jullie kent dhr Blewanus nog de gymleraar,hij is nl ook naar Zeeland vertrokken en het toeval wil dat mijn zoon ook les van hem heeft gehad hier in Terneuzen.Hij is nu d.d 20 juni met de VUT gegaan.

  St.Bernulphus, 1963

  Zat in klas 4 bij dhr Versteeg In klas 6 bij dhr Berendsen de andere klassen kan ik mij niet goed meer herinneren wie mijn onderwijzer (sen )waren heb nog wel fotos Zou het leuk vinden om wat meer gegevens uit te wisselen.

  Zat in klas 4 bij dhr Versteeg In klas 6 bij dhr Berendsen de andere klassen kan ik mij niet goed meer herinneren wie mijn onderwijzer (sen )waren heb nog wel fotos Zou het leuk vinden om wat meer gegevens uit te wisselen

  Maria Gorettischool, 1956

  ?