Frans deRoos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frans deRoos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frans deRoos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een heel bewogen tijd, met in het begin erg veel heimwee naar huis, niet echt veel geleerd daar maar dat had alles te maken met mijzelf en de omgeving.

  Een heel bewogen tijd, met in het begin erg veel heimwee naar huis, niet echt veel geleerd daar maar dat had alles te maken met mijzelf en de omgeving. Voor iedereen die zich mij herinnert of meer informatie wil of contact, mail me gewoon even ga naar ***********.

  Kindertehuis St. Godelieve, 1966

  Leuke school met een mooie achterplaats, wat me het meest bijgebleven is dat er in strenge winters hele lange glijbanen werden gemaakt op de speelplaats, en toen deed echt iedereen nog mee.

  Leuke school met een mooie achterplaats, wat me het meest bijgebleven is dat er in strenge winters hele lange glijbanen werden gemaakt op de speelplaats, en toen deed echt iedereen nog mee. Het baantje was dan ook een echte spiegelbaan. Verder herinder ik me juiffrouw van de geest, van de klassen weet ik eigenlijk niet meer zoveel, zou best eens wat opgefrist willen worden over allerlei dingen uit die tijd, misschien heeft er iemand bij mij in de klas gezeten, dan wil ik t graag horen. groetjes, Frans de Roos

  Antonius , 1961

  ?