Frans Cools

Kent 10 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Tilburg

  Bekijk het volledige profiel van Frans Cools en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Frans Cools heeft 7 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Frater Cosmas hoofd van de school Frater Firmatus 5e klas Meester Kaal 4e klas Meester Kuypers 2e klas Frater Hieronymus 1e klas.

  Frater Cosmas hoofd van de school Frater Firmatus 5e klas Meester Kaal 4e klas Meester Kuypers 2e klas Frater Hieronymus 1e klas

  Sint Tarcisiusschool, 1958

  Deze school heette Tarcisiusschool en de jongens en meisjesschool lagen naast elkaar gescheiden door een grote muur.

  Deze school heette Tarcisiusschool en de jongens en meisjesschool lagen naast elkaar gescheiden door een grote muur. Hoofd van de school was Frater Cosmas. 1e klas was in 1958, Frater Hieronymus, 2e klas Meester Kuypers, 3e klas weet ik niet meer, 4e klas was Meester Kaal en in de 5e zwaaide Frater Firmatus de scepter.

  Ons Stedeke, 1958

  zie ook opmerkingen bij St.

  zie ook opmerkingen bij St. Norbertus [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Ik herinner me de schooltijd als een fijne tijd met leraren/fraters die allemaal hun eigenaardigheden hadden. Piet van Eekelen, klassseleraar uit de eerste klas, gooide een deur zo hard dicht dat het bovenlicht er uit viel. Dependance in de stedekestraat met als klasseleraar frater Dionysius oftewel d'n Dino. Streng maar rechtvaardig. In de 3e klas hadden we Frutje Maas, waar Jan van Uden het mee aan de stok kreeg.

  Norbertus MAVO, 1964

  ?