Frans Bovendorp

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frans Bovendorp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Frans Bovendorp heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1 jaar op kamp in Hattem of was het Heerde de hut van oom Tim (de grote Timmermans veel leuke herinneringen hieraan hier eigenlijk ook mijn vrouw ontmoet 2e jaar staat mij nog weinig van bij 3e jaar met van Vuren (uit zeeland ) met eigen auto's een paar d

  1 jaar op kamp in Hattem of was het Heerde de hut van oom Tim (de grote Timmermans veel leuke herinneringen hieraan hier eigenlijk ook mijn vrouw ontmoet 2e jaar staat mij nog weinig van bij 3e jaar met van Vuren (uit zeeland ) met eigen auto's een paar dagen diverse waterbouw werken bekeken. 4e jaar stage en bij een van die bedrijven blijven werken tot 1992 (gelderse wegen en waterbouw BV)

  Pascal College/ ROC Aventus..., 1985

  Kwam in het tweede jaar op deze school was even wennen later 3 en 4 jaar leuke tijd gehad in de c klas of zo met ik dacht 6 heren en ca 15 dames.

  Kwam in het tweede jaar op deze school was even wennen later 3 en 4 jaar leuke tijd gehad in de c klas of zo met ik dacht 6 heren en ca 15 dames. Filmavonden klasseavonden en schoolfeesten ook de examenstunt kan ik me nog goed herinnernen met de brandweer spuitvoetbal spelen ik kan mij nog veel namen herinneren zoals Bert Korsten Erik veldhuis Bart van Venrooy Monique Koster Emely Wouters Monique Tangelder Ellen Oortwijn en nog meer (dat je ze na zoveel jaar nog weet)... Ik ben nu getrouwd en woon al 10 jaar in Dodewaard in de betuwe en heb twee dochters van 0 en 3 jaar en werk in Veenendaal als teamleider Wijkbeheer

  't Rytbroeck, 1982

  ?