Franka Gladon

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Franka Gladon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Franka Gladon heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Bestuurskunde: We waren een bijzondere groep, met de doorstromers.

  Bestuurskunde: We waren een bijzondere groep, met de doorstromers. Allemaal HBO gedaan en erg gemotiveerd om nog een studie te doen!

  2004, Franka Gladon

  eerst mavo, met kim G, met Veenstra Verbaan en Hoekstra, Van Hal voor LO! en dat allemaal op de havo weer! En de kampen naar de ardennen! twee keer kon ik mee! super gaaf!.

  eerst mavo, met kim G, met Veenstra Verbaan en Hoekstra, Van Hal voor LO! en dat allemaal op de havo weer! En de kampen naar de ardennen! twee keer kon ik mee! super gaaf!

  2003, Franka Gladon

  5 jaar lang meer in de kroeg dan in schoolbanken en de slaap die je daardoor miste gewoon in die schoolbanken in halen! Facility Management was niet heel moeilijk, sterker nog, het was makkelijk dat heeft mij (en vele andere) de ruimte gegeven om naast sc

  5 jaar lang meer in de kroeg dan in schoolbanken en de slaap die je daardoor miste gewoon in die schoolbanken in halen! Facility Management was niet heel moeilijk, sterker nog, het was makkelijk dat heeft mij (en vele andere) de ruimte gegeven om naast school actief te zijn. In dezed jaren is Den Haag wel mijn basis geworden!

  2003, Franka Gladon
  ?