Frank Vonk

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank Vonk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frank Vonk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Carnavalsfeesten waren wel populair in die jaren.

  Carnavalsfeesten waren wel populair in die jaren. Voorts het grote feest in Musis Sacrum (geen idee wanneer)met muziek in verschillende zalen. Las de herinneringen aan London in V6 van Jacko Smeiers; dat lijkt nog vrij recent. Fietste met Eric Melissen van Rheden naar Arnhem, maar van hem niets meer gehoord (ooit nog eens teruggezien in Utrecht waar hij wiskunde studeerde); Herinner mij het biljarten bij de Bata (Kees Steenkamer, Paul Eskes, Bart Dinnissen), niet mijn sterkste tak van sport. Geen schoolliefdes - nog veel te jong -; bovendien had ik een zorgvuldig gekweekte snor en dito brillenglazen: wilde op Nietzsche lijken maar dat is nooit wat geworden.

  Thomas a Kempis College, 1972

  Minder favoriet: de zwarte lijntjes om de tekeningen in de 3de klas bij juffrouw Bruidzman.

  Minder favoriet: de zwarte lijntjes om de tekeningen in de 3de klas bij juffrouw Bruidzman. Juffrouw van Dijk in de 4de (grote puinhoop). Geen schoolliefdes (daar was ik toen nog te jong voor). Trok veel op met Richard Kemperman en Rob van Klaveren. Nooit meer wat van gehoord. Met Eric Melissen recentelijk nog even contact gehad via Schoolbank. Via mijn ouders nog af en toe contact met Frans Talsma, die ik als leraar in klas 4 had.

  Sint Mauritius, 1964

  ?