Frank Voeten

Kent 1 personen

MARRIED , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank Voeten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frank Voeten heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1982-1991 Hele prestatie om het zo lang vol te houden! Na een paar jaar aanmodderen besloten om de zaak maar eens serious aan te pakken in 1987 of zo dus iedere dag naar de Erasmus Bieb om zo'n hokje te claimen.

  1982-1991 Hele prestatie om het zo lang vol te houden! Na een paar jaar aanmodderen besloten om de zaak maar eens serious aan te pakken in 1987 of zo dus iedere dag naar de Erasmus Bieb om zo'n hokje te claimen. Zwoegen maar na 2 jaar alle examens gedaan en gehaald. 7 maanden wachten voor de co-schappen dus maar gauw even de wetenschappelijke stage gedaan en een 'beetje' zweefvliegen :-) Co-schappen in Den Bosch, Eindhoven etc. Bul 1991. Daarna Sociaal Fonds Bouwnijverheid en Psychiatry in Zutphen. Na een aantal frustrerende pogingen om de huisarts opleiding in NL te kunnen beginnen naar Engeland gegaan en nu 9 jaar in praktijk hier. Af en toe nog in NL voor familie en vrienden. Namen die ik me kan herinneren: Stef Grondman Marga Rensen Riny Gielen Chris Hommes Nouaf Ajubi

  Katholieke Universiteit Nij..., 1992

  ?