Ontdek PLUS

Frank Vermeulen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Frank Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Frank Vermeulen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Ik heb heel veel herinneringen aan deze school.

    Ik heb heel veel herinneringen aan deze school. Het kaarten na schooltijd, net zolang totdat de concierge ons wegstuurde; de auto van Millevoi die ik per ongeluk molesteerde nadat we samen een krat bier hadden gekocht, inzet van een voetbalwedstrijd tussen leerkrachten en leerlingen; conrector Evers, die vriendelijke lieve man die me waarschuwde dat ik bij de eerstvolgende overtreding van school zou worden gestuurd; de lange dassen, zo lang dat de uiteinden bijna (en soms helemaal) over de grond sleepten; mevr. Parqui, onze lerares Nederlands die zelfs in mijn herinnering wel erg bleu was. Ongetwijfeld zullen er de komende tijd nog meer herinneringen vast worden gelegd, maar dit was het even.

    Sint Joriscollege - locatie..., 1972

    Ik zat op deze school in de eerste klas voor een korte periode (slechts 4 maanden).

    Ik zat op deze school in de eerste klas voor een korte periode (slechts 4 maanden). Hrinneringen heb ik niet meer, blijkbaar verdrongen.

    St. Antoniushuis (weeshuis), 1965

    De heer Mikkers in de derde klas, die op enig moment zo kwaad werd dat hij de deur met een klap dichtgooide, waardoor het raampje boven de deur uit zijn sponning viel.

    De heer Mikkers in de derde klas, die op enig moment zo kwaad werd dat hij de deur met een klap dichtgooide, waardoor het raampje boven de deur uit zijn sponning viel. De vierde klas met juffrouw Coppens. Een hele lieve juffrouw, hoewel ik in de zesde tijdens de rekenles een fikse draai om mijn oren kreeg omdat ik een opzetje vermoedde tussen Irene van der Linden en haar. Mijnheer Sponelee, die zo creatief was om zelfs schaakstukken van klei te maken.

    Karel de Grote, 1965