Ontdek PLUS

Frank Dorp

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 4 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Frank Dorp en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Frank Dorp heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Zangles van de heer Dieleman en ik kon niet zingen, hetgeen je dan voor de klas mocht demonstreren.

    Zangles van de heer Dieleman en ik kon niet zingen, hetgeen je dan voor de klas mocht demonstreren. Als aan deoverkant de ambulance uitrukte rende de heer Dieleman naar de piano om desirene na te spelen en te constateren dat die gelukkig op toon was. Blokfluit spelen was ook niet mijn favoriet. Ik heb geleerd te spieken aldaarmaar dat mocht niet baten voor mij, na twee keer blijven zitten naar de Sociale Academie gegaan. Een verademing voor mij, de Rijkskweekschool was wel heel, heel schools, Aardrijkskunde waarbij de docent voorlas wij opschreven, en als zitteblijver mocht je dat een jaar later weer doen, inclusief dezelfde grapjes. maar aan bordtekenen en de gymlessen heb ik mooie herinneringen.

    Rijks Kweekschool, 1961

    De school was splinternieuw, de speelplaats werd later pas betegeld.

    De school was splinternieuw, de speelplaats werd later pas betegeld. De heer Tieleman was schoolhoofd, zijn dochter zat bij mij in de klas, streng en rechtvaardig geloof ik, meneer Lancee herinner ik mij ook.

    Openbare Lagere School (O.L..., 1951

    Academie voor Sociale Wetenschappen en Maatschappelijk Werk.

    Academie voor Sociale Wetenschappen en Maatschappelijk Werk. Studierichting Cultureel Werk. Directeur Jan (wij zeiden geen Jan maar meneer) van der Ploeg, opgevolgd door Jan(welJan)Weterman. Vd Ploeg werd wethouder. Favoriete herinnering: de koffiemaaltijden met spreker, vooral die keer dat een politieinspecteur ons een brok Hash liet zien en dacht dat wij dat nog nooit gezien hadden: laat maar rond gaan sprak hij.

    Sociale academie Rotterdam, 1963