Frank van Roosmalen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank van Roosmalen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frank van Roosmalen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn eerste schooldag; ik weet de naam van de onderwijzeres niet meer.

  Mijn eerste schooldag; ik weet de naam van de onderwijzeres niet meer. Ze vertelde dat ze de strengste jufrouw van de hele school was. Ik was dus diep onder de indruk. Meneer Gielen de directeur, mevrouw van de Ven in de derde klas, juffrouw van de Ven in de 2e klas. Het aquarium in de hal. Op zaterdag morgen nog naar school. Ik heb goede herinneringen aan deze school. Ik vond het erg jammer dat toen ik in de 4e klas zat, we verhuisden naar Veghel. Ik heb de Silvesterschool nog lang gemist.

  Silvester Bernadette, 1961

  Ik ben na de Mulo, hier naar 4 havo gegaan.

  Ik ben na de Mulo, hier naar 4 havo gegaan. Omdat dit niet was wat ik toen wilde, ben ik na dat jaar weer vertrokken om uiteindelijk in het leger te gaan. Zo kwam ik op de KMS in Weert terecht. Omdat ook het leger niet de plek was waar ik mij thuis voelde ben ik na vervulling van de dienstplicht weer burger geworden. Het jaar op "het Zwijssen" was wel een geweldige tijd voor wat betreft de omgang met klasgenoten. Helaas ben ik vrijwel iedereen uit het oog verloren. Vaak vraag ik mij af hoe het nu met hun gaat!

  Zwijsencollege, 1971

  De eerste klas Mulo.

  De eerste klas Mulo. Klasseleraar was de heer Kortz. Zijn zoon zat ook bij ons in de klas. De heer Kortz vertelde vaak over zijn ervaringen in de oorlog in het Jappenkamp. Hij heeft destijds ook nog de typecursus verzorgd. Ik heb altijd veel respect gehad voor deze man. Andere leraren die ik nog herinner: De heren Veuskens, Villevoye, Heerkens, Valkenaars, Stappers (2x), van Heist.

  Pius X MULO, 1967

  ?