Frank van der Burg

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank van der Burg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Frank van der Burg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  uiteraard de praktijk weken schoondijken, oenkerk barneveld noem maar op ik was een burg dus voorin zitten bij ??? burgen hadden een reputatie op de mas.

  uiteraard de praktijk weken schoondijken, oenkerk barneveld noem maar op ik was een burg dus voorin zitten bij ??? burgen hadden een reputatie op de mas

  2004, Frank van der Burg

  speelkwartier uitlaatklep iedere vrijdag middag, sportdag (daar waar nu appartementen gebouwd zijn), sneeuwballen gooien tegen de prins mauritsschool van dongen die later directeur werd maar eerst kooimans als directeur.

  speelkwartier uitlaatklep iedere vrijdag middag, sportdag (daar waar nu appartementen gebouwd zijn), sneeuwballen gooien tegen de prins mauritsschool van dongen die later directeur werd maar eerst kooimans als directeur. en natuurlijk tersteggen met zijn blokfluit en gezang. karel ligtvoet 1 jaar gehad en mevrouw legierse ofzoiets dergelijks, en uiteraard mevrouw van der reijden. zie de foto bij jeroen koot sta ik naast cindy en heidy

  2004, Frank van der Burg
  ?