Frank van de Ven

Kent 10 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank van de Ven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frank van de Ven heeft 5 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na eerste jaar bleven ervan de 100 studenten er maar 9 over, deze waren dan ook gemotiveerd en open voor elkaar.

  Na eerste jaar bleven ervan de 100 studenten er maar 9 over, deze waren dan ook gemotiveerd en open voor elkaar. Ondanks dat er duizende studenten dagelijks rondliepen ik niet het gevoel heb gehad dat ik maar een nummertje was. De school zelf had weinig uitstraling maar wel een docenten die wisten waar ze het over hadden. Leuke maar vermoeiende tijd gehad.

  Hogeschool Eindhoven, Elekt..., 1988

  Eerste indruk van deze school was of ik een een fabriek ging werken.

  Eerste indruk van deze school was of ik een een fabriek ging werken. Het was een grote school, anoniem en met leerlingen in de leeftijdscategorie van 16 to 25 jaar uit alle lagen van de bevolking.Ik heb daar veel over mezelf geleerd en wist daarna precies wat ik wilde en wat niet. Wat me wel is bijgebleven is dat er continue studenten weg gingen en er weer andere voor in de plaats kwamen Verder veel gelachen maar me vaak ook stierlijk verveeld.

  UTS (zie ook: MTS Egelstraa..., 1983

  Ik heb goede herinneringen over gehouden aan deze periode, alle kinderen kwamen uit de buurt en iedereen kende je.

  Ik heb goede herinneringen over gehouden aan deze periode, alle kinderen kwamen uit de buurt en iedereen kende je. Dit gaf wel een geborgen en veilig gevoel, Ik zag pas nog een klassefoto en verbaasde me dat er nog een aantal kinderen waren waarvan ik de naam kwijt was maar nog wel wist waar ze destijds woonde.

  de Akert, 1972

  ?