Frank Schermer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank Schermer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Frank Schermer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Inspanningsfysiologie aan het ...

  Inspanningsfysiologie aan het Vondelpark, in het AMC en het nieuwe VU gebouw en verder alle andere faculteit's verhuizingen. Apart waren ook de snijzaal practica. Veel sporten en praten over sporten: mooie tijden.

  2004, Frank Schermer

  Zat drie jaar op school en ik ...

  Zat drie jaar op school en ik deed eindexamen atheneum in '79. Mooie tijd, met veel "speciale" leraren zoals ik me kan herinneren Dhr. Brandt, v.d. Waterbeemd, P. van Hoek, v. Doensen, Den Houten, lerares scheikunde ???, en ook de gymleraar die in die geweldige accomodatie ons gymles moest geven. En niet te vergeten de altijd aanwezige kantine/koffiejuffrouw.

  2004, Frank Schermer

  Mijn laatste drie jaar op scho...

  Mijn laatste drie jaar op school zat ik in het afstudeerjaar '78, maar ik ben na vier atheneum, naar 't Rijks gegaan. Mooie handenarbeidlessen van Dhr. van der Velden. Geweldige gymlessen van Dhr. H. Hofschreuder En dan die geweldige scheikunde experimenten die voor die dagelijkse (??) rotte eierenlucht in de gangen zorgden.

  2004, Frank Schermer
  ?