Frank Oomen

Kent 48 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank Oomen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frank Oomen heeft 2 klassenfoto's en kent 48 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan mij helaas bijna niets van deze school herinneren.

  Ik kan mij helaas bijna niets van deze school herinneren. Misschien dat ik ergens nog wat foto's heb. Alleen de naam Juffrouw Pothoff rinkelt ergens een belletje. Ik weet nog wel van de besloten speelplaats bij de school met een berging voor het speelgoed.

  De Zilvermeeuw, 1975

  Ik kijk terug op een heel leuke maar uiteraard veel te korte reunie.

  Ik kijk terug op een heel leuke maar uiteraard veel te korte reunie. Zou leuk zijn om dat op kortere termijn nog eens over te doen om wat meer te kunnen bijpraten. Ik zat nog in het oude gebouw aan de Newtonstraat. Was een heel degelijke en leuke school. Namen van docenten die mij bijgebleven zijn: Ton Rijninks, André Maas, Lies Wegman en natuurlijk Klazien met haar stem als een megafoon. Heb ook bijna alle foto's uit die tijd nog. atbDOToomenATliveDOTnl

  Watergraafsmeerse Schoolver..., 1977

  Ik studeerde bouwkunde (constructies) op deze school.

  Ik studeerde bouwkunde (constructies) op deze school. Sociaal gezien een heel leuke tijd gehad en uiteraard veel geleerd. Heb momenteel een bouwtechnisch advies en tekenbureau in Almere.

  HTS Wiltzanghlaan (zie ook:..., 1991