Frank Onderstal

Kent 9 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank Onderstal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frank Onderstal heeft 3 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HET MACHTIGE VITESSE DOMINEERD OPNIEW= HAAKJEs, Vermenigvuldigen,Delen, Optellen dat zijn zaken welke mij als weinige dingen zijn blijven hangen tijdens de wiskunde les.

  HET MACHTIGE VITESSE DOMINEERD OPNIEW= HAAKJEs, Vermenigvuldigen,Delen, Optellen dat zijn zaken welke mij als weinige dingen zijn blijven hangen tijdens de wiskunde les. verder was maatschappijleer altijd relaxd, gingen we weer en video kijken van One Flew over the kook kooksnest, Verder een fijne school waar je redelijk vij werd gelaten. Ik heb zelf Bouwkunde gedaan, namen welke zijn blijven hangen zijn: Haiko, Juny, Mark leenders, Patrick en Moniuqe uit Duiven ( wonend tegenover de MAKRO ) en Veronique. Verder was het wel grappig omdat ik elke ochtend en middag door het spijkerkwartier heen moest!

  MTS Arnhem, 1990

  Eigenlijk alles wel leuk, Kan me nog herinneren dat ik het goed met Dries de Moor, Martin Peeters goed kon vinden.

  Eigenlijk alles wel leuk, Kan me nog herinneren dat ik het goed met Dries de Moor, Martin Peeters goed kon vinden. Tevens Maddy met het kleine zwarte hondje, Guy Thien, Esme'wekker waar ik nog verliefd op ben geweest?,Ik vond des tijds rommelmarkt / braderie op het eind van het jaar ook wel leuk. En natuurlijk ook in de 5e klas het kamp op het einde van het schooljaar. Ben destijds als enige voor het fietsexamen gezakt RARA hoe kon het ook anders? Ik had daar nl. geen zin in.

  Nijmeegse Scholen Vereniging 2, 1980

  Zeer goede school met goede discipline wat tegenwoordig niet meer te vinden is! Leuke tijd gehad met leraren als: duitsleraar Marceles, Jansen ( uit brakkestein ned en eng lereaar altijd veel over voetbal uit brakkestein te horen), Mankenelis, Hoends was

  Zeer goede school met goede discipline wat tegenwoordig niet meer te vinden is! Leuke tijd gehad met leraren als: duitsleraar Marceles, Jansen ( uit brakkestein ned en eng lereaar altijd veel over voetbal uit brakkestein te horen), Mankenelis, Hoends was altijd lachen!, swiebertje en ( Paling alg. directeur )Wat ook altijd leuk was was gym. Kammeraden uit die tijd waren;Ruud van Gemert en Emiel bakker

  Lts de kronenburg, 1990

  ?