Ontdek PLUS

Frank Maurits

Kent 1 personen

Single , 3 kinderen
Woont in Zwolle

  Bekijk het volledige profiel van Frank Maurits en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frank Maurits heeft 7 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dansen, vriendinnetjes en veel keet schoppen met Roc, Frank, Rick, Bernard, Robert en Rene.

  Dansen, vriendinnetjes en veel keet schoppen met Roc, Frank, Rick, Bernard, Robert en Rene. De meisjes? Anita, Janine, Sylvia, Inger (2x), Jolanda, heb ik ze allemaal? 3 jaar ballroom en latin (beide goud) en 2 x een Rock'n Roll cursus gedaan. Grandioze tijd!

  Dansschool Postma, 1980

  Destijds HTS aan de Petrus Driessenstr.

  Destijds HTS aan de Petrus Driessenstr. Nu Hanzehogeschool, Faculteit Techniek. Ik deed er 6 jaar over want ik 'studeerde' ook op andere zaken (horeca). Slogan 'Elektrotechnici houden de spanning er in!' was de drive. Leuke CvL-introductie op Schier! Maar de studie? Pittig! 38 lesuren per week + heel veel thuisstudie. Blij dat ik het niet over hoef te doen!

  HTS, 1983

  Gelijk in het eerste jaar blijven zitten, goed begin! Maar daar een waanzinnig leuke tijd gehad! Klas E1a, twee keer, en beide keren dikke keet.

  Gelijk in het eerste jaar blijven zitten, goed begin! Maar daar een waanzinnig leuke tijd gehad! Klas E1a, twee keer, en beide keren dikke keet. Veel striptekenen, redactie schoolkrant, de eerste computers, en oude koffie in de kantine.

  MTS Emmen, 1979