Bekijk het volledige profiel van frank leatemia en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

frank leatemia heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Wat een GAVE school was dit! I...

Wat een GAVE school was dit! Ik kan er boeken over vol schrijven. De ene klas was nog leuker dan de andere. Als ik dit schrijf blijf ik er bijna in...........!! Van de leraren staan mij vooral nog Louise Korber, Wybrand Ganzevoort, Anja Vorthorn, Ad van der Kam, Nel Meloen (FC Utreg), Bas Nap, Arie van Driel en last but certainly not least Angelino bij. Die hadden soms best wel wat met ons te stellen. De meeste mensen wisten dat niet maar ik heb daar wat afgespiekt en getruct......hahaha!! Onlangs was ik met mijn dochter in Gorinchem en ben langs de school gereden. Dan realiseer je jezelf opeens dat je daar al zo'n 25 jaar weg bent. Veel vriendjes o.a. Aart (ort) Uittenbogaard, Harry Slob, Mike van mastrigt en Jeroen Blokhuis. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] zie 'Protestants Christelijke Scholengemeenschap Oude Hoven voor Lyceum Havo Mavo Vbo'

2004, frank leatemia

Zie Oude Hoven...

Zie Oude Hoven

2004, frank leatemia

Ik heb maar heel kort (een hal...

Ik heb maar heel kort (een half schooljaar) op deze school gezeten. Ik kan me er niet zo heel veel meer van herinneren. het was een kleine combinatieklas. Bart Bor en Kees Slob(?) heb ik veel later op de Minkeloos nog wel eens ontmoet. Verder staan de namen Margreet de Vries, Niek Blokland, Arie Boom en Bea Hertzenberg me nog voor de geest. Meester van de Velde kon geweldig geschiedenis vertellen.

2004, frank leatemia
?