Bekijk het volledige profiel van Frank Klinge en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Frank Klinge heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Was dit de kleuterschool tegen...

Was dit de kleuterschool tegenover de flat aan het Burg.Weertsplantsoen vlakbij de Hagelingerweg? Ik herinner me weinig van deze tijd, wel Ronald Disselkoter en flarden van Sinterklaas en het uitzicht.

2013, Frank Klinge

Mijn maatje was Ruud Runnenbur...

Mijn maatje was Ruud Runnenburg. Veel gelachen en vooral de lessen Duits van dhr Zwartekot vergeet ik niet snel. Deze man stond als een boeman voor de klas en van de zenuwen moesten we vaak zo lachen dat we uit de klas werden gestuurd. Engels van dhr Ringersma, heb ik nu nog veel profijt van want het is nu mijn eerste taal daar ik in Canada woon en werk.

2013, Frank Klinge

Ik herinner me dat ik niet bep...

Ik herinner me dat ik niet bepaald populair was op deze school, het enige moment dat ik wel populair mocht zijn was toen we schoolkampioen waren geworden en ik topscorer was. Verder herinner ik me de voetbalpotjes tijdens de pauze. Mijn grootste vriend daar was Bernard Korting die helaas op veel te jonge leeftijd is overleden. Mijn leraar in de zesde was dhr Brinkman.

2013, Frank Klinge
?