Bekijk het volledige profiel van frank horvath en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

frank horvath heeft 1 klassenfoto's en kent 21 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Het eerste jaar klas 1b met kl...

Het eerste jaar klas 1b met klasseleraar meneer de Grood Het tweede jaar klas 2c met klasselerares mevrouw Groenenwegen Het derde jaar klas 3c met klasseleraar meneer veltman Het vierde jaar klas 4c met meneer Van Heerbeek. Het eerste aar deed ik MAVO maar ging vanaf de tweede jaar verder met LEAO niveau. Mijn laatste jaar was leuk op die school. Leraren die me bij staan zijn meneer de Grood, meneer Hol, Meneer Kerkhoff, meneer Meyer, Meneer van Heerbeek en natuurlijk vele andere leraren en twee klasgenoten die me erg bij blijven Maurice Cramer en richard van Zon.

2012, frank horvath

Ja, ik deel zeker herinneringe...

Ja, ik deel zeker herinneringen aan deze school. Juffrouw Veronica, Hanneke, meester Simon en meester Rinus. Overigens alle meesters en juffen waren aardig. Ik heb alleen begrepen dat de toenmalige hoofdmeester Martin al jaren geleden is overleden. Het was een leuke schooltijd. Alleen hield ik in die tijd niet van schoolkampen behalve de laatste vond ik toen zo gaaf met de nachtdropping. Verder begon toen al mijn homosekualiteit in mijn hoofd op te spelen maar natuurlijk hield ik alles voor me maar een jongen in de klas. Ik noem niet zijn naam vond ik echt mooi en was ik stiekem al verliefd toen op. Maar mijn allerbeste maatjes waren toen Petra en Fiel. Wat mij ook erg bij blijft is het jaarlijkse nachtje overblijven op de school zelf. Wat ik weet is in mijn laatste jaar van de bovenbouw ik in de klas zat met Petra van der Langkruis, Marcel vermaren, Robin Leising, Peter korver en mijn meester was toen Rinus van Amstel. Ja verder kan ik me niet iedereen persoonlijk herinneren. Maar ik hoop met oude klasgenoten van toen weer in contact te komen. Wel nu ben ik inmiddels 41 jaar, woon half samen met mijn vriend in Den Haag. Maar ik ben zowiezo altijd in Den Haag en nog steeds vlakbij mijn oude basisschool. Groetjes van mij, Frank Horvath

2012, frank horvath
?