F G

Kent 3 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van F G en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  F G heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  het meisje dat ik nooit vergat

  Krullen. Ik herinner me krullen. En Doenrade. Daar kwam je vandaan. Misschien kwam je later in mijn leven. Te vroeg in elk geval. Te vroeg omdat ik de wereld niet kende en jou daarom ook niet. De tijd in je hoofd verschillend van de tijd waarin je leeft. Vervreemd van waar je heen wilt. "Do I make any sense?" De tijd maakt de mens wordt wel gezegd. Maar wat als de mens niet leeft in de tijd die hij in zich heeft? Je krullen herinneren mij aan een verloren tijd. Wat eens was. In je krullen wil ik leven.

  MAVO Mr Nic Beckers, 1977

  Spijt

  Miriam Goertz. Pas later zag ik je. Te laat natuurlijk. Nadat jij je longen leeg schreeuwde. En ik doorliep. Ik wist niets en helemaal niets dan dit. Lege straten in Sittard, zonovergoten. Magritte's duif vliegt blauw en wit hier vandaan. Maar ik wist niet waarheen.

  Havo-top + Pedagogische Aca..., 1981

  Colla de Beer

  Colla Bemelmans. Een beer van een man. Een integer man die je zelden ontmoet. Maatschappijleer met een stok op de tafel en een knipoog. Een les die bij je blijft. Zelden bid ik zoals toen maar zijn verhalen resoneren meer dan ik vermoeden kan.

  MAVO Mr Nic Beckers, 1977

  ?