Frank deSnoo

Kent 0 personen

RELATION
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank deSnoo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Frank deSnoo heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  werk nog steeds in de verpleeging en nog steeds in het SFG ! en paul s dat mazzeltje van je pc prive project ben iknog steeds niet vergeten hoor :-).

  werk nog steeds in de verpleeging en nog steeds in het SFG ! en paul s dat mazzeltje van je pc prive project ben iknog steeds niet vergeten hoor :-)

  2003, Frank deSnoo

  kwam hier voor havo 4 en 5 ,maar helaas ging het dicht en moesten we naar het henegouwen !, was een erg leuke school , jammer dat het maar voor 1 jaar was !.

  kwam hier voor havo 4 en 5 ,maar helaas ging het dicht en moesten we naar het henegouwen !, was een erg leuke school , jammer dat het maar voor 1 jaar was !

  2003, Frank deSnoo

  alleen laatste jaar havo hier gedaan , de havo waar ik eerst op zat havo top op de beukelslaan hield er helaas mee op, vond het op het henegouwen wat massaal !, maar hadden wel een leuke klas !.

  alleen laatste jaar havo hier gedaan , de havo waar ik eerst op zat havo top op de beukelslaan hield er helaas mee op, vond het op het henegouwen wat massaal !, maar hadden wel een leuke klas !

  2003, Frank deSnoo
  ?