frank bikker

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van frank bikker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  frank bikker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Sommige gezichten op de foto herken ik, maar namen kan ik er niet aan koppelen.

  Sommige gezichten op de foto herken ik, maar namen kan ik er niet aan koppelen. Enkele losse namen zijn Bertje Kruiswijk, Anneke, Loesje, Rik, Kees Terwee.Pia (had een grote paardestaart) De kinderen die links en rechtsboven de jonge juf staan komen me ook heel bekend voor) Misschien heb ik in een andere klas gezeten. Ik weet nog wel dat in die tijd Lenteknoppen bomvol was.Marjolein Roozenboom Ik weet nog wel dat ik van m'n moeder niet op de WC mocht poepen en dat had ik wel erg letterlijk genomen en het laatste kwartier deed ik het dus tijdens het buiten spelen in mijn broek. De juf had er zeker de pest in om te verschonen en had ook een chagerijnige dag. Ik werd op de wip gezet. Ik voel het nu nog!!! Een jeugdtrauma!!!!

  Lenteknoppen, kleuterschool, 1959

  klas 1 - jf Filius klas 2 - jd Visser klas 3 - meester Ritmeester?/ Jf Vermeer klas 4 - jf klas 5 - meester Beek klas 6b- meester Bosch.

  klas 1 - jf Filius klas 2 - jd Visser klas 3 - meester Ritmeester?/ Jf Vermeer klas 4 - jf klas 5 - meester Beek klas 6b- meester Bosch

  Wilhelminaschool (het Palet), 1961

  Ik vind het grappig om te lezen hoe het met jullie is vergaan en hoe ik overkwam als beginnend schoolmeestertje.

  Ik vind het grappig om te lezen hoe het met jullie is vergaan en hoe ik overkwam als beginnend schoolmeestertje.

  Twiskeschool, 1977

  ?