Francisca Prins- de Jonge

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Francisca Prins- de Jonge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Francisca Prins- de Jonge heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb maar 1 jaar op deze school gezeten, was opzich een mooie goede school! Maar kwam er wel achter dat de opleiding niet echt iets voor mij was.

  Heb maar 1 jaar op deze school gezeten, was opzich een mooie goede school! Maar kwam er wel achter dat de opleiding niet echt iets voor mij was. Maar goed, uiteraard ook leuke dingen meegemaakt zoals slapen op school, in badjas door Den Haag lopen en de werkweek!!

  mondriaan onderwijsgroep, 1999

  Ahhh de Eloud!! Echt nog die tijd zonder zorgen.

  Ahhh de Eloud!! Echt nog die tijd zonder zorgen... Leuke school, klasgenoten, leraren en leraressen! Nathalie Bouman, m'n hartsvriendinnetje toen! Maar bij iedereen ging je weleens tussen de middag eten, haha...

  Elout van Soeterwoudeschool, 1987

  Uhm.

  Uhm... wat ik me aan de Maarten Luther herinner is dat het GROOT was, en dat ik het moeilijk vond. Het was geen school voor mij, dus was er ook na een jaar al vanaf... Klas was wel gezellig! In de pauze verstoppen in de wc, haha!! En de werkweek in Ellemeet zal ik ook niet vergeten!!

  Maarten Luther, 1995

  ?