Francis van der Grijn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Francis van der Grijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Francis van der Grijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Te gekke tijd gehad.

  Te gekke tijd gehad. Vooral de Engelse lessen van een leraar, waarbij echt iedere les koek gegeten werd waren goed uit te houden. De lessen van de gave leraren Nederveen en Noordenne gingen ook nog wel. Moest ook nog wel lachen om Pruim, (die man was zo lekker cynisch)

  de Wegwijzer (later: Altena..., 1988

  De snotkoker op de groene trui van meneer de Reus.

  De snotkoker op de groene trui van meneer de Reus. De diverse parklopen, en natuurlijk het tafeltennisen in de pauze en na schooltijd Nee een te gekke tijd gehad vooral 3 en 4 Havo

  Willem De Zwijger, 1982

  Ik weet nog goed dat we na wat praten onder het voorlezen van Meest er Timmer 40x onderstaand gedicht moesten schrijven.

  Ik weet nog goed dat we na wat praten onder het voorlezen van Meest er Timmer 40x onderstaand gedicht moesten schrijven. Ik ben bang dat als ik later met Sandra in Open Vensters of Graafzicht zit ik nog tegen haar zeg : Wij vijfde klassers zijn uiterst tevree. We doen graag aan de briefjesrage mee. De meester is een fijne man Hij zorgt dat ik nog meer schrijven kan. Wat een school, wat een jool Wij van klas vijf, houden wel van dat geschrijf. Gelukkig had Aaffie carbonpapier.

  de Fakkel, 1976

  ?