Francis van den Berg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Francis van den Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Francis van den Berg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het waren fijne lessen, niet te langdradig en op het eind na een paar jaar avondschool (een paar avonden p/wk) een pracht van een diploma op zak.

  Het waren fijne lessen, niet te langdradig en op het eind na een paar jaar avondschool (een paar avonden p/wk) een pracht van een diploma op zak. Ik snap niet dat ik dat toen kon met een full-time job erbij. Ik had een vriending Yolanda van Megen, we hebben elkaar erdoor gesleept!

  Instituut Notenboom, 1987

  Ben in het tweede jaar van INTAS gestopt, verzorging was helemaal mijn richting niet! Ben gaan werken in de administratieve sector en heb achteraf nog mijn directie-secretaresse diploma behaald op instituut Notenboom.

  Ben in het tweede jaar van INTAS gestopt, verzorging was helemaal mijn richting niet! Ben gaan werken in de administratieve sector en heb achteraf nog mijn directie-secretaresse diploma behaald op instituut Notenboom. Jammer, bijna 2 jaar weggegooid omdat ik perse in de verzorging wou. Maar alles is goedgekomen!

  De Diesbergen, 1984

  Dhr.

  Dhr. Wilbrink heb ik een paar jaar gehad als leraar, een lieve man met een grote snor!! En bij juffrouw Roelofsma in de klas mocht ik altijd de telefoon gaan opnemen, en ja ik ben later Directiesecretaresse geworden, het zat er toen al in, hihi. Ik heb nog altijd klassefoto's met alle namen erop, leuke tijd!!!! Mijn broer Peter en mijn zusje Sandra en Mirjan zaten ook op die school.

  OBS Mensfort, 1975

  ?