Francis Hendriks-Werdekker

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Francis Hendriks-Werdekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Francis Hendriks-Werdekker heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Volgens mijn fotoalbum zat ik bij juf Schipper in de klas.

  Volgens mijn fotoalbum zat ik bij juf Schipper in de klas. Wat ik mij nog herinner is dat als er bestek uit de poppenhoek kwijt was we ons helemaal uit moesten kleden omdat we het wel eens tussen onze kleren gestopt konden hebben. Dit vond ik vreselijk. Ik geloof niet dat we ooit helemaal bloot hebben gestaan, maar het idee op zich alleen al vond ik als 5 jarige kleuter niet geweldig. Ook herinner ik mij carnaval. dit werd op 2 verschillende dagen gevierd. Ik stond helemaal als zuster verkleed op school op de verkeerde dag. (Wat een afgang).

  Kleuterschool de Zonnebloem, 1974

  Ik heb MDGO aw/cw?? gedaan.

  Ik heb MDGO aw/cw?? gedaan. ik heb deze school niet afgemaakt. Ik wilde graag doventolk worden en volgens de school was dit een prima vooropleiding hiervoor. Helaas bleek dit niet zo te zijn en ben in de 2e klas van school gegaan. Ik heb gemengde gevoelens over de schooltijd. Ik heb aan de leerlingen wel goede herinneringen.

  Puntenburg College (?), 1985

  die "goeie" ouwe tijd.

  die "goeie" ouwe tijd. In de 1e klas kwam ik bij dhr. Zeldenrust. Het was het jaar waarin hij ging trouwen en de hele klas mocht meedelen in de feestvreugde. ( Jaren later zat ik met zijn José op zwangerschapsgym...hoe raar kan het lopen allemaal). Ook had ik als klassenleraar Dhr. Eeuwema. Een ontzettende oversexte leraar die maatschappijleer gaf. Jaren later ben ik op een reunie geweest van de LEAO. Ik was toen hoogzwanger van mijn 1e dochter en vroeg me af wat Eeuwema dacht. Heb ik haar goed of juist niet goed voorgelicht??!! Ook heb ik Dhr. Snijder en juf Bell gehad als klassenleraren. Juf Bell vond ik altijd een schat van een mens. Echt zo'n moeke. Ik heb bij Hassan in de klas gezeten........die arme jongen konden ze van alles wijs maken en laten doen. Verder heb ik natuurlijk de verschillende vlinders in mijn buik gehad van..........??? o.a. Robin Gerspach. een vreselijk verlegen jongen die bij mij in de klas zat. Hij keek soms wel eens om naar me in de klas ( bij boekhouden), maar ja beide zo verlegen het is nooit iets geworden tussen ons. Michel en Mariska Spierenburg kregen verkering en zijn nog steeds bij elkaar. Ik zie ze wel eens lopen achter de kinderwagen. Verder zijn er een aantal ex klasgenoten die hun kids bij mijn kids op school hebben zitten. Ik heb een hoop meegemaakt in de LEAO periode. GTST om het maar ff zo te zeggen.

  de Wadeliende, 1981

  ?