Francine Sterkens

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Francine Sterkens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Francine Sterkens heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het groene bankje (wat volgens mij later bruin was geverft), het meezeulen van het klasseboek, het kamp in hoeven, de type les van meneer Dennis en goddienst les van zijn vrouw.

  Het groene bankje (wat volgens mij later bruin was geverft), het meezeulen van het klasseboek, het kamp in hoeven, de type les van meneer Dennis en goddienst les van zijn vrouw. Ook de lessen van maatschapijleer van meneer van schuren (die was het volgens mij) over zijn wonen op sinasappelkistjes is mij ook wel bij gebleven. Het smerige drinken uit de frisdrank automaat en de schoolmelk van 0.35 cent. En natuurlijk de jonge vervanger van meneer sperber toen die ziek was vooral monique oomen haalde veel grapjes bij hem uit. Ook het apparaatje van hennie waardoor het net leek of de klastelefoon ging en de leraren steeds opnieuw de hoor oppakte. Lache hoor.

  Christus Koning LHNO, 1983

  we hadden een gezellige klas bij de chauffeuropleiding.

  we hadden een gezellige klas bij de chauffeuropleiding.

  streekschool de karnsberghe, 1989

  1 jaar de opleiding E.

  1 jaar de opleiding E.C.A.B.O. applicatie gebruiker. we zaten ook een half jaar in een kantoor gebouw ergens in Breda in de richting van teteringen.

  streekschool de karnsberghe, 1988

  ?