Francien Esmeijer

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Francien Esmeijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Francien Esmeijer heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Kleuterschool bij de nonnen van klooster Bloemendaal, 1e jaar meen ik bij juffrouw Hermans (maar dat kan ook de juffrouw van de 1e klas van de St.

  Kleuterschool bij de nonnen van klooster Bloemendaal, 1e jaar meen ik bij juffrouw Hermans (maar dat kan ook de juffrouw van de 1e klas van de St.Jozefschool zijn geweest) en 2e jaar bij'de Ma mère' Ik heb niet veel herinneringen aan deze 2 jaar: wandelen in het park en de zwaan die toen de begeleidende non (?) een gebroken arm sloeg met de vleugel (dit kan een vertekende herinnering zijn). De meisjes mochten geen lange broek aan. Ik heb er geen negatieve herinneringen aan. Dat heb ik trouwens aan geen enkele school/opleiding.

  2012, Francien Esmeijer

  Basisschool St Jozef De school was toentertijd vlak bij de katholieke kerk, ik was de enige niet-katholieke leerlinge op dat moment.

  Basisschool St Jozef De school was toentertijd vlak bij de katholieke kerk, ik was de enige niet-katholieke leerlinge op dat moment. Het was de school die het dichst bij ons 'huis', de jeugdherberg, stond en waar dus alle kinderen uit de buurt naar toe gingen.

  2008, Francien Esmeijer

  Na 2 weken in de 5e klas (na 4 jaar Mavo) heb ik een brommerongeluk gehad en ben de rest van het schooljaar niet meer op school geweest.

  Na 2 weken in de 5e klas (na 4 jaar Mavo) heb ik een brommerongeluk gehad en ben de rest van het schooljaar niet meer op school geweest. In 1976 vol goede moed weer begonnen en afgemaakt.

  2008, Francien Esmeijer
  ?