Fons Mak

Kent 39 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Huizen

  Bekijk het volledige profiel van Fons Mak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Fons Mak heeft 15 klassenfoto's en kent 39 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ja, wat zal ik zeggen.

  Ja, wat zal ik zeggen.Wel heel veel verandereingen in èèn keer.Eerst de brugklas,niet wetende wat je te wachten staat.In het 2e jaar gekozen voor de consumptieve kant met Peeters als klassenleraar van de ene klas en Dijkstra in de andere klas.Uit een geintje tijdens het schoonmaken van het praktijklokaal een hele emmer water over Dijkstra z`n schoenen gegooid,vond ie niet zo leuk,ik kreeg toen ook een vreselijke schop onder m`n hol.Een leuke tijd gehad.

  2010, Fons Mak

  met johan bosch achter de gitaar aan het water in het ******je samen luisteren en zingen met paul bakker,taco,els nijdam, marjan de vries,jos damen.

  met johan bosch achter de gitaar aan het water in het ******je samen luisteren en zingen met paul bakker,taco,els nijdam, marjan de vries,jos damen.wim de boer.De werkweek (vakantie)naar Praag.veel,zeer veel rode wijn gedronken,kotsmisselijk natuurlijk.Het volleybaltournooi in de veilinghallen van alkmaar.mooie tijd gehad!

  2004, Fons Mak

  juffrouw cremers,lekker mens.

  juffrouw cremers,lekker mens.juf verheyen,toen de nieuwe juf.meester Langedijk 5de klas.juf Wes(Wester-Haussen)1ste klas.meester v/d Berg 4de -en 6de klas. Weet je nog Nick,eerste keer roken van sigarettenpeukies een shaggie draaien bij jou thuis? Kotsmisselijk!

  2004, Fons Mak
  ?