Fon Wolkers

Kent 4 personen

Single
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fon Wolkers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fon Wolkers heeft 0 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Elke ochtend werden we in de bocht van de Osdorperweg bij cafe het hoekje opgehaald door een juffrouw, om lopend naar de wilhelminastraat te gaan.

  Elke ochtend werden we in de bocht van de Osdorperweg bij cafe het hoekje opgehaald door een juffrouw, om lopend naar de wilhelminastraat te gaan. Als het goed was waren er twee klassen een met juffrouw Beppie en ik zat bij juffrouw Ria in de klas.

  Kleuterschool bij zusterhuis, 1962

  In de 1e klas bij juffrouw Peters, (gelukkig geen juffrouw Schreuder was een strenge juffrouw, werd ook wel oma Duck genoemd)was een lieve juffrouw.

  In de 1e klas bij juffrouw Peters, (gelukkig geen juffrouw Schreuder was een strenge juffrouw, werd ook wel oma Duck genoemd)was een lieve juffrouw. 2e klas bij juffrouw Hoekstra, vele zeiden dat het een strenge juffrouw was maar dat viel mee. 3e en 4e klas meneer van de Berg, als je vervelend was trok die je aan je oorlel de bank uit om je op de gang of in de hoek te zetten. Als je echt heel vervelend was dan greep die je bij je arm en gaf je vanachteren dan een paar knietjes tegen je kont en dat doet pijn. 5e klas eerst meneer Van der Horst die ging naar een paar maanden naar een andere school en kregen we meneer Ditirch deze woonde aan de Oranje Nassaustraat en dat die net les gaf kreeg die ze eerste kind waar we met de hele klas op kraamvisite gingen. In de 6e klas hadden we meneer Grimbergen een vriendelijke en rechtvaardige man. Veel klasgenoten ken ik nog van naam, we zaten dan ook met gemiddeld 35 tot 40 kinderen in de klas.

  Sint Jozef, 1964

  ?