Folkert Jagersma

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Folkert Jagersma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Folkert Jagersma heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Lichting 74-2.

  Lichting 74-2. Probeerde achterop een motor het MLV 2 km rennen te halen hetgeen lukte, alleen jammer van je eigen collega's dat dit binnen een minuut al was doorgegeven aan "de leiding". Ze hebben flink op me in moeten praten om daar te blijven maar Opper van der Zalm is het gelukt. Nogmaals dank Ow van der Zalm!!!!!

  2005, Folkert Jagersma

  Ik kwam Lemmer naar Hardegarijp en we woonden boven het postkantoor aan de Swagermanstraat.

  Ik kwam Lemmer naar Hardegarijp en we woonden boven het postkantoor aan de Swagermanstraat. School stond aan de Reitsmawei. Met gym kregen we meestal slagbal op het schoolplein. De gordijnen gingen ook wel eens dicht en dan sloeg een meester (naam weet ik niet meer) met een meetlat (lineaal van een meter met zwart/witte blokjes) op je kont de lat stuk. Verder van de harde schijf gewist. Weet alleen dat er een leuke meester was die biologie gaf.

  2004, Folkert Jagersma

  Kan me alleen de naam Arend Rottinee herinneren.

  Kan me alleen de naam Arend Rottinee herinneren. Ik dacht dat hij een gat in een deur had geschopt, maar ik lees nu dat het Hielke Roelevink is geweest. God wat was ik bang voor die stoere jongen. De enige die ik op de foto herken is dan ook Hielke Roelevink. Ook zijn we op een huwelijksfeest van een juf uit Hommerts/Jutrijp geweest. De rest is verloren gegaan.

  2003, Folkert Jagersma
  ?